Συνδιοργάνωση προαιρετικής επιμορφωτικής δράσης για εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνδιοργάνωση προαιρετικής επιμορφωτικής δράσης για εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το 2ο ΠΕΚ Αθήνας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. με έδρα στη Β΄ Αθήνας συνδιοργανώνουν επιμορφωτική δράση με θέμα: ?Σχεδιασμός, Μεθοδολογία και Διδακτική Πράξη στο σύγχρονο σχολείο?. Τα επιμορφωτικά προγράμματα είναι προαιρετικά, υλοποιούνται εκτός σχολικού ωραρίου και απευθύνονται στους εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων. Θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα Φεβρουαρίου / Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη ή Πέμπτη (ανάλογα με το επιμέρους πρόγραμμα κάθε Σχολικού Συμβούλου), ώρες 17:00 έως 20:30, στο χώρο του 2ου ΠΕΚ Αθήνας.

Το πρόγραμμα της επιμορφωτικής δράσης περιλαμβάνει επίσης προαιρετικό βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Μελέτη περίπτωσης μαθητή με ΔΕΠ-Υ, προβλήματα συμπεριφοράς και συνυπάρχουσες μαθησιακές δυσκολίες (αξιολόγηση-θεραπευτικές παρεμβάσεις-υποστηρικτική τεχνολογία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18-3-2017, ώρες 10.00 ? 14.00  και θα επαναληφθεί το Σάββατο 1-4-2017, τις ίδιες ώρες.

Ημερομηνία έναρξης της επιμορφωτικής δράσης: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Στις σχολικές μονάδες της περιοχής ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων που συμμετέχουν στην επιμορφωτική δράση έχει αποσταλεί το συνολικό πρόγραμμα της επιμορφωτικής δράσης καθώς και αναλυτική πληροφόρηση για το περιεχόμενο των επιμέρους προγραμμάτων και τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής των εκπαιδευτικών.

Η υλοποίηση της επιμορφωτικής δράσης στηρίζεται στην εθελοντική εργασία όλων των συμμετεχόντων.

 

Η Διευθύντρια του 2ου ΠΕΚ Αθήνας

Ευελπίδου Νίκη-Νικολέττα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια  ΕΚΠΑ